Artikel skrevet

  • 08.07.2013
  • 10:24 AM
  • Linksher

Potentialis 0

Denne gang har vi valgt at lave en lille beskrivelse af hjemmesiden www.potentialis.dk

Potentialis.dk er en hypnotisør som tilbyder en lang række forskellige hypnosebehandliger. Hypnosebehandlingerne som Potentials tilbyder er lavet for at kunne behandle forskellige former for angst og forbier og for at kunne hælpe psykisk med fx rygestop og vægttab.

På hjemmesiden kan man læse om Potentials mange forskellige hypnosebehandlinger og om hvad de forskellige behandlinger kan gøre af gavn.

Hjemmesiden er opbygget med et logo og et topbanner øverst. Derunder er menuen og selve indholdet. Menuen er i venstre side og indholdet er i højre side. Indholdet består af en eller flere overskrifter samt en brødtekst. I bunde  af siden er certifikat fra hypnoseskolen, lidt info om Potentialis samt kontaktoplysninger på hypnotisør Per Nielsen fra Potentialis.

lider du af angst eller en bestemt forbi, vil du bare gerne have hjælp til at stoppe med at ryge eller til at tabe dig eller vil du blot se på hvordan en hypnotisør har opbygget sin hjemmeside?  Så besøg www.potentialis.dk og tag et kig.

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Kommenter gerne indlægget

* these are required fields

Links her kører ved hjælp af WordPress og FREEmium Theme.