Artikel skrevet

  • 06.01.2011
  • 04:00 PM
  • Linksher

Skrothandleren Aa. Espersen og Søn 0

Hjemmesiden som vi denne gang har valgt at lave en beskrivelse af er hjemmesiden for skrothandlen Aa. Espersen og Søn.

Aa. Espersen og Søn er en skrothandel benliggende lidt udenfor Skive i Midtjylland. Aa. Epsersen og Søn har eksisteret siden 1962 og arbejder med skrotning, containerudlejning og køb og salg af gammelt jern.

På hjemmesiden kan man se en rutevejledning til skrothandlen, læse om firmaets historie, se firmaets forskellige certifikater, komme i kontakt med Aa. Espersen og Søn og sidst men ikke mindst læse om Aa. Espersen og Søns forskellige kompetencer indenfor containerudlejning, skrotning af biler, produktion, skrotning, køb og slag af gammelt jern og meget meget andet.

Hjemmesiden er opbygget med et logo og kontaktoplysninger øverst. Derunder er et topbillede med et stort billede. I venstre side under topbanneret er menuen og til højre for menuen er selve indholdetm der består af tekst og på visse sider også et enkelt eller flere billeder. Under menu er links til forskellige organagitationer som Aa. Espersen og Søn er medlem af. Nederst på siden er forskellige af Aa. Espersen og Søns hovedarbejdsområder.

Se selv hjemmesiden på adressen www.jernesper.dk

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Kommenter gerne indlægget

* these are required fields

Links her kører ved hjælp af WordPress og FREEmium Theme.