Artikel skrevet

  • 10.11.2011
  • 02:59 PM
  • Linksher

Wøldiche Vine 0

I dag kigger vi på hjemmesiden tilhørende Wøldice Vine.

Wøldiche Vine er en vinhandel, der sælger rødvin, hvidvin, andet vin, delikatesser og brugskunst via deres butik og via internettet.

På hjemmesiden kan man kort læse om Wøldiche Vine, deres butik, deres indpakning og deres mulighed for at levere logotryk på vinflasker.

Derudover kan man selvfølgelig også se Wøldiche Vines store udvalg af rødvin, hvidvin, champagne, portvin, dessertvin, øl og delikatesser, samtidig med at man kan bestille og få det ønskede produkt bragt direkte til døren.

Sidst men ikke mindst har Wøldiche Vine’s hjemmeside også en smart funktion der gør at man kan finde vin til en bestemt slags mad.

Wøldiche Vine’s hjemmeside er opbygget med et topbanner øverst. Derunder er selve menuen, samt en produktsøgefunktion. I venstre side er produktmenumen hvor man kan se de forskellige produktgrupper, som Wøldice Vine har produkter indenfor. I midten af siden finder man  det indhold/produkt som man har navigeret sig ind på. I højre side af siden er kurven efterfulgt af en fremhævet flaske vin.  Nederst i højre side er en boks, hvor man kan se et udsnit af de personer, der følger Wøldiche Vine på Facebook.

Interesser du dig for vin, øl, delikatesser eller vil du blot se et eksempel på hvordan én af internettes mange hjemmesider er bygget op, så besøg Wøldiche Vine’s hjemmeside på adressen www.woeldiche-vine.dk

 

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Kommenter gerne indlægget

* these are required fields

Links her kører ved hjælp af WordPress og FREEmium Theme.